Ta kontakt med oss for mer informasjon

KORTREIST SMAKSOPPLEVELSER

De 4 Roser ble etablert og åpnet 8 mars i 1996. av Grethe Byberg, Kristin Bråten, Audun Hansen og Eirik Vollen. Tema for innredning ble mye roser og siden vi var 4 eiere ble navnet De 4 Roser skapt. Restauranten ble fort rangert som en av Norges beste med opplevelsen rund mat, vin og service som fokus.

Umami, også kjent som den femte smaksans, ble oppdaget for vel hundre år siden, og er “lillebror” til smaken søt, salt, surt og bittert. Ordet betyr velsmakende og lekker på japansk, og det er nettopp det vi ønsker at vår mat skal være. Det skal smake fantastisk, samt være en fryd for øyet.

 

 

Skafferiet Gourmet leverer unike produkter fra produsenter som tar vare på og fremhever det beste fra norsk natur. Kortreist, lokal produksjon – god dyrevelferd og i pakt med miljøet. Det gir verdens beste smaker – og verdens beste mat.

 

 

Ekte mat. Ekte følelser. Det er vårt mantra. En god matopplevelse starter lenge før maten er på bordet. Det er varme smil, imøtekommende mennesker, og en lun og koselig atmosfære. Med utgangspunkt i de beste råvarer fra den nordnorske naturen byr vi på smaksrik og lekker husmannskost, akkompagnert av utsøkt drikke i utallige varianter. Alt for å tilfredsstille smakssansene til det fulle.

 

 

Big Horn Steakhouse er et amerikanskinspirert konsept med fokus på førsteklasses råvarer. Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus og våre gjester skal oppleve god og effektiv servering.

 

 

Vårt bryggeri er et tradisjonelt engelsk brygghus hvor det kun brukes hele humleblomster for best mulig smak og aroma. Gjæren er hentet i Yorkshire, England, og trives best i åpne gjæringskar hvor vi henter gjær fra toppen til bruk i neste brygg. Harstad Bryggeri brygger øl i både engelsk og belgisk stil, med litt amerikansk inspirasjon på toppen.

 

Brasseri ALO er en liten oase midt i hjertet av Harstad. Her kan du lene deg tilbake i ro og mak og nyte velsmakende norsk tradisjonsmat med kontinentalt preg i en uformell og rustikk atmosfære — alt til meget fornøyelige priser.

O’Learys er uformelle hendelsesrestauranter i stil med en Bostonian nabolagsbar, uansett hvor de er. Vi tilbyr våre kunder en komplett opplevelse, med en kombinasjon av sport, amerikansk mat, et veldefinert miljø og en vennlig atmosfære med musikk og andre former for underholdning. Konseptet er rettet mot et bredt spekter av kunder, både privatpersoner og forretningsfolk.

 

 

Det finnes mange gode grunner til å gå ut å spise: en feiring, ønsket om å dele et øyeblikk med de du har rundt deg, eller bare fordi du fortjener litt glede i en hektisk hverdag. På Gois kan du drømme deg bort til det fjerne østen i lekre omgivelser og fargerike smaksopplevelser.

 

 

 

Frister det med en sen eksotisk lunsj eller en velsmakende middag? Ming Restaurant i Harstad har noe for enhver smak. På menyen finner du spennende, velsmakende retter – både internasjonale og kinesiske, selvfølgelig med en sterk overvekt av kinesiske retter. Her får du også vår spesialitet – retter fra Sichuan.

 

 

 

Kanskje landets mest unike lobbybar. Dedikert og innredet med høydepunkter fra Thor Hushovds suksessrike sykkelkarriere. Hyggelig, dempet atmosfære – perfekt for den gode prat med venner og kollegaer.

 

 

 

 MELØYVÆR PUB 

Puben ligger langt ut i havgapet rett utenfor Harstad på Meløyvær. Her skaper lokalbefolkningen, båtfolk og gjester en egen stemning som bare må oppleves! Live musikk. Puben er åpen fra sen vår til høsten. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon

KORTREIST SMAKSOPPLEVELSER

De 4 Roser ble etablert og åpnet 8 mars i 1996. av Grethe Byberg, Kristin Bråten, Audun Hansen og Eirik Vollen. Tema for innredning ble mye roser og siden vi var 4 eiere ble navnet De 4 Roser skapt. Restauranten ble fort rangert som en av Norges beste med opplevelsen rund mat, vin og service som fokus.

Umami, også kjent som den femte smaksans, ble oppdaget for vel hundre år siden, og er “lillebror” til smaken søt, salt, surt og bittert. Ordet betyr velsmakende og lekker på japansk, og det er nettopp det vi ønsker at vår mat skal være. Det skal smake fantastisk, samt være en fryd for øyet.

Skafferiet Gourmet leverer unike produkter fra produsenter som tar vare på og fremhever det beste fra norsk natur. Kortreist, lokal produksjon – god dyrevelferd og i pakt med miljøet. Det gir verdens beste smaker – og verdens beste mat.

Ekte mat. Ekte følelser. Det er vårt mantra. En god matopplevelse starter lenge før maten er på bordet. Det er varme smil, imøtekommende mennesker, og en lun og koselig atmosfære. Med utgangspunkt i de beste råvarer fra den nordnorske naturen byr vi på smaksrik og lekker husmannskost, akkompagnert av utsøkt drikke i utallige varianter. Alt for å tilfredsstille smakssansene til det fulle.

Big Horn Steakhouse er et amerikanskinspirert konsept med fokus på førsteklasses råvarer. Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus og våre gjester skal oppleve god og effektiv servering.

Vårt bryggeri er et tradisjonelt engelsk brygghus hvor det kun brukes hele humleblomster for best mulig smak og aroma. Gjæren er hentet i Yorkshire, England, og trives best i åpne gjæringskar hvor vi henter gjær fra toppen til bruk i neste brygg. Harstad Bryggeri brygger øl i både engelsk og belgisk stil, med litt amerikansk inspirasjon på toppen.

Brasseri ALO er en liten oase midt i hjertet av Harstad. Her kan du lene deg tilbake i ro og mak og nyte velsmakende norsk tradisjonsmat med kontinentalt preg i en uformell og rustikk atmosfære — alt til meget fornøyelige priser.

O’Learys er uformelle hendelsesrestauranter i stil med en Bostonian nabolagsbar, uansett hvor de er. Vi tilbyr våre kunder en komplett opplevelse, med en kombinasjon av sport, amerikansk mat, et veldefinert miljø og en vennlig atmosfære med musikk og andre former for underholdning. Konseptet er rettet mot et bredt spekter av kunder, både privatpersoner og forretningsfolk.

Det finnes mange gode grunner til å gå ut å spise: en feiring, ønsket om å dele et øyeblikk med de du har rundt deg, eller bare fordi du fortjener litt glede i en hektisk hverdag. På Gois kan du drømme deg bort til det fjerne østen i lekre omgivelser og fargerike smaksopplevelser.

Frister det med en sen eksotisk lunsj eller en velsmakende middag? Ming Restaurant i Harstad har noe for enhver smak. På menyen finner du spennende, velsmakende retter – både internasjonale og kinesiske, selvfølgelig med en sterk overvekt av kinesiske retter. Her får du også vår spesialitet – retter fra Sichuan.

Kanskje landets mest unike lobbybar. Dedikert og innredet med høydepunkter fra Thor Hushovds suksessrike sykkelkarriere. Hyggelig, dempet atmosfære – perfekt for den gode prat med venner og kollegaer.

 

 MELØYVÆR PUB 

Puben ligger langt ut i havgapet rett utenfor Harstad på Meløyvær. Her skaper lokalbefolkningen, båtfolk og gjester en egen stemning som bare må oppleves! Live musikk. Puben er åpen fra sen vår til høsten. 

TA KONTAKT MED OSS

Vi jobber med deres ønsker for en unik opplevelse og tilrettelegger for dere en komplett pakke etter deres behov. Vi garantere at dere er i trygge hender for å få tilrettelagt deres reise slik at den blir noe uten om det vanlige! 

Torvet 1A
9405 Harstad, Norway
post@northup.no
+47 950 79 800

COPYRIGHT © 2021 NORTH UP

TA KONTAKT MED OSS

Vi jobber med deres ønsker for en unik opplevelse og tilrettelegger en komplett pakke for deres reiseplaner. Vi garantere at dere er i trygge hender for å få tilrettelagt deres reise slik at den blir noe uten om det vanlige! 

Torvet 1 A
9405 Harstad, Norway
post@northup.no
+47 950 79 800

COPYRIGHT © 2021 NORTH UP